Kilometers energiebesparing    

Van 2000 LED-lampen tot 1,5 kilometer radiatorfolie

 

 

Bij het Energieloket GO kun je sinds 2021 het Energiebespaartegoed van € 50,00 of een gratis gesprek met een energiecoach aanvragen. Het Energieloket GO is een initiatief van Coöperatie Deltawind. Er zijn mooie resultaten geboekt in de laatste 1,5 jaar die we graag delen. In deze periode gaf het Energieloket GO uitvoering aan de Regeling Reductie Energieverbruik Woningen (RREW).

In de Gemeente Goeree-Overflakkee hebben onze energiecoaches in de afgelopen periode bijna 300 coachgesprekken gevoerd met inwoners die in beeld willen krijgen hoe zij de verduurzaming van hun woning kunnen aanpakken. Met het Energiebespaartegoed kunnen inwoners energiebesparende producten bestellen. In de laatste 1,5 jaar zijn er ruim 2000 Ledlampen aangeschaft. Meer dan 1,5 kilometer radiatorfolie geplakt. Een kilometer tochtband geïnstalleerd. 183 stekkerdozen om sluipverbruik te verminderen besteld. En tot slot meer dan 180 deurborstels geplaatst om tocht via de voordeur te voorkomen.

Kleine stappen die inwoners direct energiebesparing opleveren. Daarnaast merken we als Energieloket GO dat dit vaak het startpunt is voor mensen om de verduurzaming van hun woning verder op te pakken.

Wil jij ook op weg naar een energiezuinig of misschien wel aardgasvrij thuis? Vraag dan een gesprek aan met één van onze energiecoaches en ga stap voor stap op weg naar een energiezuinig thuis.

Meer informatie over de RREW

Enkele resultaten

  • Bijna 300 energiecoachgesprekken
  • Ruim 2000 LED-lampen
  • Meer dan 1,5 kilometer radiatorfolie geplakt
  • Eén kilometer tochtband geïnstalleerd
  • 183 stekkerdozen aangeschaft
  • 180 deurborstels
Snelle besparingskansen