Energiebespaartegoed

Aan de slag met energiebesparing

Wil je zelf aan de slag om kleine energiebesparende maatregelen te nemen in jouw woning? Dan hebben we nu een mooi aanbod voor je. Met het Energiebespaartegoed krijg je een tegoed van 50 euro dat kan worden besteed aan bijvoorbeeld LED-lampen, tochtstrips en nog veel meer.

GOED OM TE WETEN

  • Heb je als huishouden al eerder een Energiebespaartegoed bij ons aangevraagd? Dan is het helaas niet mogelijk om dit nogmaals aan te vragen.
  • Iedereen die zich aanmeldt voor het Energiebespaartegoed stemt in met een vrijblijvend gesprek met een van onze energiecoaches waarin zij jou verder kunnen helpen op weg naar een energiezuiniger huis.
  • De voorraad van energiebespaartegoeden is beperkt. Zorg dus dat je er snel bij bent.
  • Het Energiebespaartegoed is alleen te besteden bij energiebespaarshop.nl
  • Het tegoed heeft een waarde van 50 euro. Let op; de code die je na aanmelding binnen 5 werkdagen zult ontvangen is één keer geldig. Benut dus het volledige bedrag!
  • Het is mogelijk om voor meer dan 50 euro producten te kopen, maar dit bedrag is dan voor eigen rekening.
  • Jouw contact en adresgegevens worden zorgvuldig geregistreerd en alleen gedeeld met onze energiecoaches, zonder commerciële doeleinden.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Hier kan je een energiebespaartegoed, energiecoach, warmtescan of handleiding "energiezuiniger wonen" aanvragen.

Wat zijn de voordelen van het energiebespaartegoed?

  • Vanuit je luie stoel energiebesparende producten uit kiezen die jij graag wilt, ter waarde van euro 50.
  • De producten worden thuis afgeleverd.
  • Een energiecoach kan je helpen de juiste producten uit te kiezen in een energiecoachgesprek.
Voorwaarden Energiebespaartegoed

Voorwaarden Energiebespaartegoed

Iedereen die zich aanmeld voor het Energiebespaartegoed stemt ermee in dat één van onze energiecoaches telefonisch contact opneemt om een gratis en vrijblijvend gesprek aan te bieden, waarin zij jou verder kunnen helpen op weg naar een energiezuiniger huis

In gesprek met een energiecoach?

In gesprek met een energiecoach?

Wil jij aan de slag met het energiezuiniger maken van jouw woning, maar weet je niet goed waar te beginnen? Het is mogelijk om een afspraak te maken met een energiecoach. Deze energiecoach komt bij jou thuis en brengt in beeld waar je energie kunt besparen. De overheid betaalt dit jaar de kosten voor dit gesprek.

Handleiding "energiezuiniger wonen"

Handleiding "energiezuiniger wonen"

Wil je graag eerst meer informatie tot je nemen over hoe je jouw thuis aardgasvrij kan maken, dan is deze handleiding zeker de moeite waard om te lezen. Je vindt hier handige tips om stap voor stap je huis aan te pakken.