‘Samen de winter door’

Zaterdag 19 november 2022

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 90 andere Nederlandse energiecoöperaties komt Coöperatie Deltawind daarom in actie om samen met het Energieloket Goeree-Overflakkee kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.

Op zaterdag 19 november organiseren wij in de Grutterswei in Oude-Tonge een lokaal kick-off evenement, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen. Je ontvangt van ons kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Help jezelf en anderen om energie te besparen
We vragen jou om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening. Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

Wil je meer informatie over het initiatief neem dan een kijkje op www.samendewinterdoor.nu

Tot ziens op zaterdag 19 november!

Bijeenkomst ‘Samen de winter door’

Waar  SRGO de Grutterswei, Willemstraat 14, Oude-Tonge
Wanneer  Zaterdag 19 november 2022
Tijd  Inloop 12:45 uur. Start om 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.
Aanmelden  Niet nodig
Voor wie  Iedereen die benieuwd is hoe zij energie kunnen besparen

Informatie

Zaterdag 19 november 2022

Inloop 12:45 uur. Start om 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

SRGO de Grutterswei, Willemstraat 14, Oude-Tonge

https://www.samendewinterdoor.nu/

‘Samen de winter door’